COCKTAIL 

CATERING

 

 

 

Rijke ervaring in cocktail catering op toonaangevende events

Onze core business bestaat uit het serveren van cocktails op locatie of kort gezegd cocktail catering. Sinds de geboorte van Spraakwater hebben wij in korte tijd op de meest vooraanstaande evenementen cocktails mogen serveren. Wij hebben dit omvangrijke portfolio aan evenementen te danken aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij streven naar het beste in elke samenwerking die wij aangaan. Onze ervaring in het maken van cocktails en bartending en onze passie voor service maakt ons tot de juiste keuze voor cocktailcatering die staat voor kwaliteit.

 

De cocktail shaker bepaalt de sfeer

Bij cocktail catering gaan onze werkzaamheden verder dan alleen shaken. Het serveren van een lekkere cocktail verliest zijn waarde wanneer de shaker geen enthousiaste en professionele houding aanneemt. De cocktail shaker bepaalt de sfeer en het gemak waarmee uw gasten een cocktail bestellen. Onze cocktail shakers zijn daarom net zo belangrijk als de cocktails die zij serveren. Ons team bestaat uit een groep cocktail shakers met elk een passie voor service en hospitality die naast het serveren van cocktails klaar staan om uw gasten te voorzien van de beste ervaring. Afhankelijk van het evenement die u organiseert zoeken wij een cocktail shaker (of cocktail shakers) met een uitstraling die past bij uw evenement.

 Met Amsterdam als ons thuishaven reizen wij het hele land door om uw evenement te voorzien van de beste cocktail catering mogelijk. Elk evenement krijgt van ons alle aandacht om zo bij te dragen aan een geweldige herinnering.

 

Keuze uit Gin Tonic Bars, Whisky Bars en vele andere Cocktail catering mogelijkheden

Afhankelijk van uw wensen maken wij graag een gepersonaliseerd aanbod. Zo bieden wij mobiele cocktailbars aan die passen bij de uitstraling die u zoekt. Wij kunnen uw evenement voorzien van cocktails in lijn met de nieuwste cocktailtrends zoals o.a. Gin Tonic Bars, Whisky Cocktails, Martini Cocktails, Experience Cocktails en indien u meer specifieke wensen heeft kunnen wij zelfs een voorstel doen om unieke recepten voor uw evenement te serveren.

 

Interesse in onze cocktail catering service?

Indien u vragen heeft over onze cocktail catering servies of een specifiek verzoek voor uw evenement kunt u altijd vrijblijvend contact met ons op nemen voor meer informatie.

 

 

Neem contact op voor meer informatie