BAR 

SUPPORT

 

 

 

Cocktailshaker inhuren voor uw bar of restaurant

Als bar manager weet u als geen ander de vele taken en verantwoordelijkheden die de volledige aandacht en zorg vergen. Veel van deze taken worden achter de schermen geregeld, maar een doorslaggevende factor om de klanten aan de bar een onvergetelijke ervaring te verzorgen is het personeel.

Opzoek naar ervaren (cocktail) barpersoneel in Amsterdam?

Spraakwater helpt u graag als u onverhoopt barpersoneel tekort komt of een cocktailshaker zoekt om uw bar aan te vullen voor een professionele uitstraling. Wij hebben een omvangrijk team met rijke ervaring in verschillende (cocktail) bars in Amsterdam en omgeving. Wij investeren veel in het trainen van ons team op hospitality en bar etiquette. Het leveren van geschikte en representatieve cocktailshakers en barmannen is daarom ook een van de belangrijkste diensten die Spraakwater aanbiedt.

U kunt altijd contact met ons opnemen om een cocktailshaker of bartender in te huren.

Onze Spraakmakers (cocktailshakers) zijn zorgvuldig gekozen en zodanig getraind dat zij in elke omgeving uit de voeten kunnen. Het serveren van een cocktail gaat om kwaliteit, presentatie en vakkundigheid. Na jarenlange ervaring opgedaan te hebben bij de meest prestigieuze bars van Amsterdam, weten onze cocktailshakers als geen ander wat er allemaal bij komt kijken om de perfecte cocktail te serveren en zij zijn ten alle tijde gereed om u te assisteren waar nodig.

Het vinden van het juiste barpersoneel voor uw horeca onderneming is misschien wel het moeilijkste om te regelen en daarom is Spraakwater de juiste partner voor de cocktailshakers of bartenders bij uw bar.

Bent u op zoek naar ondersteuning of een toevoeging op uw barpersoneel op wat voor manier dan ook, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Neem contact op voor meer informatie