COCKTAIL 

CATERING

 

 

 

Cocktail catering: maakt van jouw evenement een echt feest!

Feestje? Met onze cocktail catering maak je het pas echt af. Of je nu een bescheiden feestje geeft, of een groots bedrijfsevenement, cocktail catering voorziet het evenement van nog meer sfeer.

Cocktail catering is immers meer dan alleen een cocktail serveren. Zelfs de lekkerste cocktail verliest zijn allure als de shaker niet enthousiast en professioneel is. Cocktail catering is een beleving, waarbij de cocktail, de shaker, de bar en de aankleding perfect in harmonie moeten zijn. Spraakwater Cocktails stelt de cocktail catering speciaal voor jouw evenement samen, met een menukaart, bar en uiteraard professionele shakers die bij jouw evenement passen!

Spraakwater Cocktails biedt:
✔ De lekkerste cocktails
✔ Gepersonaliseerd menu
✔ Unieke cocktailbars
✔ Professionele en gastvrije shakers

Unieke cocktailbars

Geen feestje is hetzelfde. Daarom maken wij gebruik van unieke cocktailbars die passen bij de uitstraling van jouw feest of evenement. Of je nu trendy Gin Tonics zoekt of toch meer de classy Whisky Cocktails, wij stellen de cocktail catering helemaal samen voor jouw evenement. Het is zelfs mogelijk om unieke cocktails te laten serveren, zodat de cocktail bijvoorbeeld met de naam of kleur precies aansluit bij je branding, sfeer en imago.

cocktail_catering

cocktail_catering 2

cocktail_catering 3

All-in dienstverlening

Spraakwater Cocktails verzorgt de volledige cocktail catering. Dat betekent dus de bar, het meubilair, het personeel en natuurlijk ook de drankjes. Zo heb jij weer een zorg minder bij de planning van je evenement!

Onze ervaring

Benieuwd of cocktail catering ook iets voor jouw evenement is? Spraakwater Cocktails heeft een jarenlange ervaring en serveerde op de meest uiteenlopende evenementen. Van filmpremières en winkelopeningen, tot beurzen en sportevenementen. Maar ook op bruiloften en kleinere feesten zijn we een graag geziene gast! Is jouw evenement onze volgende bestemming?

 

Wil jij onze all-in cocktail catering op jouw feest of evenement?

Neem dan vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte!