CONSULTANCY 

 

 

 

 

Er komt veel kijken bij het runnen van een cocktailbar en dat weten wij als geen ander. Het draait om meer dan alleen het serveren van cocktails. Daar waar wij begonnen als een cocktail catering bedrijf binnen Amsterdam en omstreken, zijn wij nu zowel in binnen- als buitenland bezig met het opzetten van innovatieve concepten en het maken van exclusieve cocktail recepten voor merken waar wij vroeger alleen van konden dromen. Wij hebben mogen samenwerken met merken als Heineken en Lipton Ice Tea, W Hotels en WML. Door onze brede ervaring van het creëren van unieke bier-cocktailrecepten tot het samenstellen van zomerse festival cocktails voor gevestigde huismerken, zijn wij niet bang voor een nieuwe uitdaging.

Naast het samenstellen van een veelzijdige cocktailkaart, is het minstens net zo belangrijk om je te onderscheiden in de presentatie van de bar en personeel. Alles draait om de beleving van de gast. Het is belangrijk dat alles precies juist is vanaf het moment dat de klant een drankje bestelt tot aan het moment dat hij de bar verlaat. Van de plaatsing van de glazen op de back-bar tot aan de garnering van de cocktail, overal wordt tegenwoordig op gelet bij het bestellen van een cocktail.

Bij Spraakwater willen wij helpen met het samenstellen van unieke cocktailkaarten, trainen van barpersoneel en meedenken in de baraankleding, keuze van glaswerk, branding en personeelskleding.

Neem contact op voor meer informatie