Cocktails

Onze core business bestaat uit het serveren van cocktails op locatie. Met als hoofdvestiging in Amsterdam reizen we het hele land door om uw evenement te voorzien van de beste cocktailcatering mogelijk. Afhankelijk van uw wensen maken wij een op maat gemaakt aanbod waarbij we kunnen voorzien in unieke cocktailrecepten, grafische vormgeving (branding) barmeubilair of bakfiets en veel meer.

Neem contact op voor meer informatie

Bar Support

Als horeca ondernemer heeft u het druk genoeg met het runnen van uw bar. Het is vaker ook moeilijk om een ervaren cocktailshaker te vinden die past bij de uitstraling van uw bar. Spraakwater biedt cocktailshakers aan ter ondersteuning van uw vaste team. Heeft u barpersoneel tekort of zoekt u een cocktailshaker in Amsterdam die bijdraagt aan een high-end uitstraling van uw (cocktail)bar? In dat geval heeft Spraakwater een selectie van ervaren cocktailshakers die de taak van het runnen van uw cocktailbar tot zich nemen waarbij u verzekerd bent van een hoog hospitality en cocktail standaard.

Consultancy

Het serveren van cocktails vergt meer dan enkel het opzoeken van cocktailrecepten. Vanwege het toenemende aanbod van cocktails is het essentieel om onderscheidend te zijn in de presentatie van de bar en cocktailkaart. Spraakwater biedt o.a. hulp bij het samenstellen van unieke cocktailkaarten, trainen van barpersoneel meedenken in de baraankleding, keuze van glaswerk , branding en personeelskleding.

Workshop

Op elk evenement waar wij staan, is er altijd bijzondere interesse in onze werkwijze en de producten die we gebruiken. U kunt bij ons een workshop boeken met een groep vanaf 25 personen waar wij graag delen welke whisky’s wij gebruiken, onze unieke recepten voor Gin Tonics delen en vervolgens samen aan de slag gaan om cocktails te maken. Dit doen we op selectie locaties in Amsterdam.